top of page

Theo en Janneke Obbink

Een gastvrij ontvangst waar al koffie/thee kan worden klaargemaakt uit de huisvoorraad voordat je alles uitpakt. Een compleet zeer schoon ingericht eco huisje, met historie, waar niets ontbreekt en zeer goed geïsoleerd. Weinig of geen last van de weg die er dichtbij langs gaat. Genoten van de vogels en met name van de spechten maar ook de reeën in de achtertuin niet te vergeten. Van hieruit mooie fietstochten gemaakt. Al met al een aanrader.

‘’

2023

apr.

Ronald

Heerlijk comfortabel huis, het ontbrak ons aan niets en de hond mocht ook mee!

‘’

2023

mrt.

Karin Houdijk

Wat een geweldig huis is dit! In alle opzichten een feestje: de welkomstverrassingen bij binnenkomst, de combinatie van vintage en modern comfort, het vogelrijke privé bos, de heerlijke bedden, de stilte, de bijzonder goed geoutilleerde keuken, ... Ik kan nog wel even doorgaan. Wij boften niet erg met het weer zodat we de mooie omgeving minder goed hebben kunnen verkennen. Maar de zondagschool is dusdanig comfortabel dat zelfs dat niet al te erg is. Bedankt Sandra en Jeroen!

‘’

2023

mrt.

Jurrian

Heel fijne locatie met een 4 jarige zoon; rustig puzzelen in huis en lekker ravotten in het privé bos. Goede communicatie, mooi gerestaureerd huis en geweldige zonsop - en ondergangen.

‘’

2023

mrt.

Frans

Mooi en sfeervol ingericht huis. Van alle gemakken voorzien. Ideaal gelegen voor wandelingen en fietstochten in de directe omgeving.

‘’

2022

nov.

Dewy

Wij hebben genoten van alle rust in dit mooie authentieke huisje tussen de weilanden. Het privé bos als achtertuin was heel fijn voor onze hond!

‘’

2022

sep.

Maria van Gaalen

Wat een prachtig, compleet en comfortabel huis. Vanuit daar hebben we veel uitstapjes gemaakt in de mooie Achterhoek. In het bos aan de overkant een prachtige reebok gespot. In het bos bij het huis vele vogels en eekhoorntjes. Een waarschuwing voor wie met honden komt: neem een grondpen en lange lijn mee, ze kunnen niet veilig los in de bostuin , daar deze aan twee kanten grenst aan een (behoorlijk drukke) weg.

‘’

2022

sep.

Jolanda

Samen met man, moeder en honden waren we een midweekje in het huisje. Het weer varieerde van 21 tot 33 gr, maar dat is met een privébosje en een terras onder de bomen heel goed vol te houden. En het huis lekker koel. Ga vooral ook eens dichter bij huis naar de Theetuin en Stilte tuin. En ga vooral lekker eten op de Markt in Aalten (nr. 10 een aanrader). Kortom een huis met alles erop en eraan en voor de honden een heerlijk klein bosje aan de overkant voor de ochtend wandeling.

‘’

2022

jun.

Vdberg

Een mooi en schoon huisje middenin het bos en naast een weiland. Van alle gemakken voorzien.

‘’

2022

mei

Heidi en Bruno

Wij hebben genoten van de sfeer en de rust van de oude zondagschool. Wij waren er met ons hondje en hebben prachtige wandelingen gemaakt in de landelijke omgeving. Op loopafstand is een klein bos, waar we 10 reetjes hebben gezien. We hebben drie avonden “thuis” gegeten, waardoor we kunnen zeggen dat de keuken prima is uitgerust. We grepen nooit mis! De weg voor de deur is redelijk druk, maar het stoorde ons niet. Binnen was het stil.

‘’

2022

feb.

Arno en Danielle

We hebben een heerlijk weekend gehad in de Oude Zondagschool. Een heel fijn, gezellig en behaaglijk vakantiehuis. Erg sfeervol en bijzonder fijne locatie met het bos en het veld. Aan de voorzijde en zijkant ligt de woning aan de weg maar dat is echt prima. Van alle gemakken voorzien. We komen graag weer eens terug ook omdat er genoeg te zien en te doen is in de omgeving.

‘’

2022

feb.

Ronald Onderwater

De vibe is zó prettig! Een prachtige oude school op een idyllische plek. Het is is brandschoon en compleet ingericht, zelfs de keuken is van alle gemakken voorzien. De ontvangst was erg hartelijk, de koffie stond klaar en een snoepkluifje voor de hond lag op het aanrecht. Aalten is een geweldig startpunt voor vele leuke uitstapjes. Rijd met de auto een schitterende route over 120 km over landelijke weggetjes. Online te vinden via “routeyou”. Wij komen zéker terug naar de Aalten.

‘’

2021

sep.

NIEUWE VERHALEN

Velen in Aalten en omgeving hebben warme herinneringen aan de zondagschool in Lintelo. Wij vinden het prachtig dat er nu veel mooie nieuwe herinneringen en verhalen bijkomen.

Wat is of wordt jouw verhaal?

✦ eco huis  oud zandpad ✦ weelderige es

VERHALEN VAN GASTEN

bottom of page